Siegfried Erker – Bakok!

Siegfried Erker - BakokSiegfried Erker: Bakok!

Siegfried Erker Bakok! című könyvével ismét gazdagította a vadászati szakirodalom sorát. A szerző gyakorlati útmutatásaival fűszerezve, művészi igényességgel készített, ízlésesen szerkesztett képanyag kíséri végig az olvasót az őzagancsok rendellenességeit csokorba szedő tanulmányon.

Alig néhány éve, 2009-ben jelent meg Siegfried Erker, osztrák hivatásos vadász tolla alól az “Eredményes őzhívás” című könyv. A szerző az elmúlt év során tovább gazdagította a német nyelvterületről származó vadászati szakirodalom sorát, a Neumann-Neudamm kiadó gondozásában megjelentette a “BÖCKE!” azaz “BAKOK!” című munkáját.
A 200 oldalas, nagy formátumú, több mint 400 színes fényképet tartalmazó, a vadászatot népszerűsítő kiadvány méltán aratott sikert Európában. Az idei Dortmundi Vadászati Kiállításon a “2012 év legjobb vadászkönyve” című első helyezést nyerte el.
A szerző gyakorlati útmutatásaival fűszerezve, művészi igényességgel készített, ízlésesen szerkesztett képanyag kíséri végig az olvasót az őzagancsok rendellenességeit csokorba szedő tanulmányon.
– Mivel a műnek több magyar, és azon belül zalai vonatkozása is van, ezért azt a Zalaerdő Zrt. magyar nyelven is elérhetővé tett.
A fordítást Hopp Eszter erdőmérnök, szakfordítónak köszönhetjük, a nyomdai megjelenítés a keszthelyi Ziegler Nyomda munkáját dicséri.
Tisztelettel ajánlom minden kedves -, az őzagancsok különlegességei iránt érdeklődő olvasó figyelmébe!

A4-es formátum 212 oldalon több száz fotóval illusztrálva. Kifogástalan állapotban. Előjegyezhető

Siegfried Erker - Bakok ozbakokSiegfried Erker - Bakok ozvadaszatSiegfried Erker - Bakok rendellenes